Altyapı Sistemlerinde Yenilikçi Çözüm

Altyapı Sistemlerinde Yenilikçi Çözüm

Çevre dostu enerji kaynağı olan doğalgazın, şehir içi dağıtımı için gerekli altyapı projelendirmeleri mühim bir süreç yönetimini gerekli kılmaktadır. Koçak Enerji, altyapı sistemlerinde sağladığı üstün hizmet kalitesiyle tesisat projelendirme sürecini minimuma indirmektedir.

Talimatlara uygun olarak kalite gerekliliklerin belirlenmesi, temel uygulamaların gerçekleştirilmesi, gerekli makine, alet, donanım ve cihazların sağlanmasını kapsayan altyapı sistemleri, profesyonel anlamda yeterlilik gerektiren ehemmiyeti yüksek bir hizmet olarak değerlendirilmektedir.

Altyapı sistemlerinde çalışma ortamlarındaki güvenliğin sağlanması, çevreye saygılı biçimde hareket edilmesi Koçak Enerji’nin en temel yükümlülükleri olarak değerlendirilmektedir. Yapım ve malzeme şartnameleri ile tüm prosedürleri, teknik kriterleri ve iş yapım sözleşmeleri güvence altına alınarak doğalgaz altyapı sistemleri entegre edilir.

Boru hatlarının döşenmesi sırasında vana yerleri, çelik hatların kaynak yerleri ilgili koordinat sistemlerine entegre edilerek elektronik ortamlarda kayıt altına alınır. Böylelikle altyapı sistemleri tamamlanan yerler gelecekte yapılacak olası kazılarda kolayca belirlenebilir.